Sidor

25 januari 2010

Utmaning!

http://mezzas.blogg.se/2010/january/utmaning.html

''Utmaning!
Ja, min idé handlar om just detta... Utmaning.
Vågar ni va med???

Det hela handlar om att ni en dag, ska sätta upp en utmaning för er själva.
Det kan varavadsomhelst, MEN det måste vara BRA för er.

Som exempel kan det vara:


# Ni som har lite för stor förkärlek till vassa saker... släng er favorit i soporna! Och låt inget annat komma istället... bara för en dag iallafall!

# Ni som har problem med maten... våga käka en riktig måltid, eller varför inte en normal mat-dag??? Snacka om utmaning! Här vet jag att det kan behövas lite hjälp på hur mkt som är normalt i mat-väg... fråga gärna mig om ni undrar vad som e lagom (jag LOVAR att inte överdriva!)

# Ni som isolerar er... Ta bussen till närmsta fik och sätt er där med en god bok, dagbok, vän, familj etc.

# Ni som gett diverse nyårslöften...som inte funkat. Se detta som en chans att få dem att funka iallafall EN dag på detta året! En dag är bättre än ingen alls!!

# Och alla ni andra... ALLA kan utmana sig själva om något!

Världen går inte under för att man inte gör sig illa på EN dag, eller för att man äter bra under EN dag... eller för att man vågar ge sig ut i det sociala EN gång.''

SPRID UTMANINGEN!


*************************************************************************************
Min första egna utmaning som jag redan gjort är:
Äta grillad kyckling (ni vet sån där man kan köpa på ica...)
jag minns faktiskt inte när jag sist åt det, och jag minns inte ens varför jag fick fobin för just grillad kyckling. Men men iaf. Jag åt ca 1/4 dels grillad kyckling i lördags, och jag är fortfarande jätte stolt!!! Liten utmaning för dig men stor för mig. :D
Min nästa utmaning blir nog på tisdag (imorgon) då ska jag följa med mamma till Solna C. medan hon är hos frisören, jag har social fobi och tkr inte alls att det känns roligt att gå runt helt själv i ett så stort centrum. Oftast när jag ska ut på stan, åka buss eller ja allt som innebär att träffa människor så har jag sällskap.
Så imorgon blir nästa utmaning. Gå runt själv i Solna C. medan mamma klipper håret!
Önska mig lycka till!