Sidor

13 februari 2010

Mitt snuskiga kylskåp.

Började dagen med att baka scones, och brygga kaffe.
Gick sedan efter frullen över på städning. Skit trist, jag hatar att städa.
Tvättade två maskiner, svart och sedan rosa. Efter det rensade ur kylskåpet på gammal mat. Och tro mig när jag säger detta, det behövdes verkligen!
Det äkligaste jag hittade var Julskinkan som var lite luddig, grönt, blått, vitt och RÖTT lödder var det på julskinkan, vidrigt! och luktade gott gjorde det inte alls! Men det jag blev mest förvånad över var det röda luddet, har inte sett rött mögel förut. Eftersom att det var just rött mögel på skinkan så smällde jag igen locket på lådan som skinkan låg i. Tänk om jag skulle ha blivit förgiftad, A skulle hitta mig imorgon alldeles röd och luddig! Det vill jag ju inte så för att detta inte skulle hända slängde jag lådan i soporna!
Nummer 2: var resterna från söndagens middag, Makaroner och köttfärssås som låg i en kastrull längst ner i kylskåpet. Det var lite lagom luddigt i den också.Vitt och grönt ludd var det.
Nummer 3: var vitlöken som det växte grön blått ludd ur var inte heller så trevlig.
Nummer 4: var moroten som jag hittade bakom ägg kartongen, den var lite mjuk och geggig.
Nummer 5: var den tomma ättiksgurksburken, som det flöt runt gröna alger i, tillsammans med senaps fröna. Stackars frön! Ligga där helt ensamma med elaka alger troll! Dom måste ha varit jätte rädda!
Nummer 6: var en burk chips dipp från julafton, på julafton åt jag, A och David chips till en film, det blev dipp över som jag la i en gammal keso burk. Jag vill inte minnas hur det såg ut i den burken med livligt var det i alla fall.

Blä vad äcklig jag måste vara som inte städar där inne! Anledningen till städandet i kylskåpet var för den unkna doften som attackerade mig varje gång jag skulle ta mjölk till teet/kaffet.
Nu är det iallafall rensat där inne på snuskiga dofter och luddiga troll. Och gott luktar det också! hehe nu ska jag titta vidare på Beck på 4+ och sen sova!