Sidor

19 december 2012

internet paus

Jag har haft en internet paus, för att jag inte har orkat hanskas med allt som finns där ute. Jag är sen två veckor utskriven ifrån sjukhuset, och mådde till en början bra, tills ajg fick för mig att sluta med alla mina mediciner, det gick ca en vecka till innan jag började känna av bieffeckterna av detta beslut, humöret sjönk som en sten i vattnet, och jag mådde riktigt illa under en vecka, så pass illa att jag tänkte ta livet av mig, som tur var så var min sambo hemma och kunde stoppa mig i tid. Efter ett läkar besök så bestämdes det efter mycket om och men att jag skulle få börja med antidepresiva, något läkare vill undvika att ge till personer med bipolärt syndrom eftersom att dom kan bli maniska av dom, vilket inte heller är så bra.
Nu har jag ätit som i 5 dagar och mår betydligt mycket bättre, men känner att mitt humör skjuter i höjden lite mera för varje dag, jag känner mig nästan lite hyperaktiv, har svårt att sova och massa ideer i huvudet. Vilket är ett tidigt tecken på mani.
Jag är så trött på detta, att aldrig få må bra, att få må normalt ok. Antingen mår jag jätte dåligt eller så mår jag jätte bra, Antingen sover jag ingenting eller så sover jag hela tiden. Jag vill bara få känna hur det känns att må ok.

Igår var jag för första gången på länge ute på stan, stora staden Stockholm och letade efter som sista julklapparna, och jag är äntligen klar! Stod flera gånger med present papper i handen och funderade på om jag inte skulle köpa lite iaf, tänk om det tar slut hemma, men så kom jag på att jag hade nog tillräckligt ändå och lämnade papperna i butiken, väl hemma så satte jag mig för att så in alla paketen, och insåg när det var två paket kvar att pappret tagit slut, fuuuuuuck, typ.
Så nu måste jag gå och köpa mera papper iallafall. Och jag HATAR julpapper, pappret med tomtar och skit på, och det finns ju inget annat papper på vanliga ica i juletider.
Jaja, när jag väl tar mig ner till ica så får jag passa på och köpa blekmedel så jag kan färga håret rosa imorgon.

Nu är klockan snart tolv och jag ska fixa i ordning lite lunch till mig och Alex, som snart kommer hem på sin lunchrast ifrån jobbet.
Hare gött!