Sidor

9 januari 2013

en kort uppdatering, för er intresserade

Har inte bloggat på länge, och ärligt så vet jag inte heller vad jag vill eller ska skriva. Det har hänt så mycket på sista, att jag inte har haft tid med varken bloggen BDB eller min egna privata dagbok.

Några av mina närmaste vänner mår just nu inte så bra själva och jag har bara försökt att finnas där för dom, prata med dom och så. Visat att jag finns där för dom, no matter what.
Och visst känner jag mig som en bra vän, men jag känner mig samtidigt så förbannat slutkörd, har inte hunnit få någon egen tid alls. Men jag har alltid satt andra personer före mig själv. Jag är bara oroligt att det ska få mig att tappa taget igen. Jag hoppas bara att dom mår bättre snart, jag avskyr att se mina vänner må dåligt, vi är så nära, nästan som familj, och då är det verkligen plågsamt att se dom må så här.


Den senaste veckan har det även varit mycket möten hit och dit, samt strul med f-kassan, och det har satt sina spår i mig det med, känner mig trött på allt och skulle helst bara vilja gå och lägga mig, stänga av telefonen och isolera mig helt och hållet ifrån världen. MEN så kan man ju inte göra. Säger vem? Jag...

Ska eventuellt få en boeendestödjare snart också, inte för att ajg behöver hjälp att städa, för det klarar ajg galant själv. Men dom ska hjälpa mig att peppa igång mig till div saker, som tex städa, gå en promenad, eller bara måla en tavla.
Det känns skönt att dom ev. ska komma hit, men samtidigt som ett nederlag, som att jag än en gång inte klarar mig själv. Jag vill vara självständig i allt jag gör.