Sidor

16 mars 2013

Hur är det egentligen?

Det är en fråga som jag ställer mig själv dagligen och som jag får dagligen, och oftast så vet jag knappt vad jag vill eller ska svara. För hur är det egentligen? hur mår jag egentligen? Är jag glad eller ledsen just nu?

Det jag kan säga är att det pendlar från timme till timme, men för det mesta så är det bra. stabilt. ok.
Det som är jobbigt är när humöret eller måendet väl dalar, för när det gör det, så gör det de ordentligt. Jag sjunker långt ner till botten, men tar mig för närvarande ändå mig ganska snabbt upp igen. Men när jag är där nere, så har jag bara konstant ångest och skadar mig själv som om det vore en del av vardagens schema.
Jag skadade mig för inte så länge sen, och gick till läkaren med detta, och har under några dagar upptäckt hur detta sår verkar sava lite mer än det brukar eller borde göra, så jag och Alex öppnade plåstret för att ta oss en titt, och det såg inte trevligt ut.
Vi gjorde rent det så gott det gick, och la nytt förband, och nu några timmar senare så har det börjat bli en gulaktiv färg på plåstret. Ja, vi får se hur detta slutar. Det värsta och mest osannolika är ju om jag skulle få kallbrand >.< Men det tror jag inte händer. Men man ska aldrig säga aldrig,. för då händer det...

Jag har ju som sagt mått ok dom senaste veckorna, med mycket planerat på schemat, olika utflykter som jag försöker "passa" på att göra nu när jag mår bra, för känner jag mina perioder rätt så kommer det en ny neråt period snart och då vill jag passa på att leva medan jag har chansen. Jag har ju bland annat en ny kamera, som jag brukar fota med när jag vill orkar och kan. Just nu blir det mest natur foton, dels för att jag lär mig kameran och dels för att jag tycker att det är kul.
Jag har även fått boeendestöd två gånger i veckan, och vi brukar för det mesta ägna oss åt hushållsgöromål. Det tar sin lilla tid, då jag kommit in i en dålig vana att inte hålla det städat efter mig. Så det blir snabbt kaos här hemma, och så har jag svårt att förmå mig att göra dom mest simpla sakerna som att gå ut med soporna eller duscha... Så detta hjälper dom till med.

Idag har jag och Alex haft en mys dag, tittat på film, små städat lite, promenerat och fotat, och pysslat om varandra. Så nu mår jag bra :) Middagen står i ugnen, vi är riktigt lata idag så det blir bara pommes med bea. Tanken från början var wook, men vi pallar inte :P

Imorgon blir jag nog ensam hemma några timmar, så då blir det nog ensam slappar dag. Ska försöka få tag i en vän, som jag inte pratat med på nästan två år. Har letat som en dåre efter dennes nummer men hittar det inte. Nu har jag iaf detta, och hoppas att det är rätt, ska prova att ringa i morgon.

Nu ska jag äta middag.
Hare gött.

Här kommer en smått vidrig bild på plåstret.